Ο Orli έχει τον σεβασμό μου. Αλλά υπάρχει πολύς καπνός στο γήπεδο, προειδοποιεί η Landa στο Děčín

“Όταν είμαστε δώδεκα εκατοντάδες άνθρωποι, το ξέρουμε. Στη συνέχεια, όταν βάζετε το καλάθι, είναι φωτιά στο γήπεδο. Και ένα όμορφο συναίσθημα! “Glowed Landa μετά την νίκη στο σπίτι 67:63, η οποία στα ημιτελικά έδωσε Decin στο χέρι σπαθί (ήταν). Μπορεί να το χρησιμοποιήσει την Πέμπτη, οδηγώντας σε σειρά αγώνων 2: 1. Οι πολεμιστές χάνουν τον αντίπαλό τους μέχρι και 15 πόντους. Είχαν μια κουτάλα, αλλά το τέταρτο τρίμηνο παρουσίασαν ηρωική απόδοση. “Αν και ήμασταν μια στιγμή κάτω, φώναζα από τον πάγκο ότι θα το δίναμε μόνο. Πίστευα! “Είπε, ένα χαλαρό και ζεστό Landa. Και πράγματι, το πραξικόπημα ήρθε και ήταν εκπληκτικό. “” Καλά, έτσι δεν είναι; “Ο Bob είπε. “Μου άρεσε πολύ. Αλλά οι Prostejovs είναι πυκνοί, ωραίοι.Ακόμη και μετά το πρώτο παιχνίδι που πήραμε στο post, γνωρίζω ότι είναι αξιοπρεπείς παίκτες. “Αλλά μετά την κατάρρευση της Δευτέρας, η Orli γρήγορα έφυγε στην καμπίνα της. “Τα αγόρια δεν αποδέχονται καλά τις ήττες. Έπαιξαν σε ισχυρές ομάδες και δεν είναι συνηθισμένοι σε αυτό. Έχουμε λίγο περισσότερο σεβασμό σε αυτό. Πέρυσι, κρύψαμε σχεδόν 1χβετ χωρίς χαιρετισμό “, αναφέρει ο Landa.

“Προσπαθούμε να είμαστε αξιοπρεπείς. Η παιδική χαρά είναι αποχέτευση, αλλά μετά τελειώνει, ο καθένας έχει τον σεβασμό μου. Πήγαν μέσω ευρωπαϊκών διαγωνισμών, έχουν Nečas, Štíhlík που έχει επιστρέψει από το εξωτερικό, Marko είναι borec, Slezák έπαιξε στο Nymburk. Αλλά εδώ μπορούμε να δούμε ότι μερικοί είναι για πρώτη φορά στους ημιτελικούς. Και αυτό εμφανίστηκε στην εξασθένηση μας. “Αλλά ήταν προσωρινό, όπως αποδείχθηκε. “Έχουμε μια καλή φόρμα, μπορώ να παίξω και πάλι την επόμενη μέρα. Αυτό είναι το πλεονέκτημά μας.Ο Kouba (Captain Jakub Houška) μου είπε ότι ήταν νεκρός, αλλά ξέρω ότι θα είναι έτοιμος και πάλι. Παίζουμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Είναι καλό! «

Landa, όπως Houska επιτομή της Decin πολεμιστής. Μπορούν να τραβήξουν τα άλλα κάτω. “Πρέπει να το κάνω. Και κάτω από το καλάθι συμπληρώστε χώρο. Όταν παίρνω την μπάλα για να πηδήσω, είμαι χαρούμενος – και θέλω να πάρω λίγο περισσότερο από αυτό. Δώστε τα σωστά συναισθήματα στον εαυτό σας, την ομάδα και το ακροατήριο. Όταν αυτή η ενέργεια θα συνδέσει τους οπαδούς και τους παίκτες, να κάνει αυτά τα τέσσερα σημεία η διαφορά στο σκορ, «ο ίδιος έκλεισε το μάτι κινητήριος δύναμη Landa στο διοικητικό συμβούλιο.

Για τη νίκη της Δευτέρας ήταν το σήμα κατατεθέν του μια αξέχαστη χρειάζεται Decin εκ των προτέρων, για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών. Θα δοκιμάσει την Πέμπτη στο Prostějov. “Έχουμε 2: 1, είμαστε πιο κοντά από αυτούς. Αλλά στο σπίτι είναι τόσο ισχυροί όσο κάνουμε.Τα βασικά μέρη είναι εκεί και εμείς μόλις κέρδισε Opava «, δήλωσε ο Landa.

Στα ημιτελικά στο Prostejov αλλά κάηκε Decin 54:87. «Παλαίω. Αφήνουμε πάντα τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει σπασίκλας που θα odflákl. Αν και μερικές φορές μπορεί να φαίνεται. «