A Hull City értékesítési spekuláció 130 millió fontnyi távol-keleti konzorciumi ajánlatgal nő

A távol-keleti konzorcium megállapodott a Hull City feltételes £ 130m-os átvételéről, a Hong Kong-i tőzsdére benyújtott dokumentum szerint.Mike Phelan végül Hull állandó vezetőjévé nevezte ki. A Greater China Professional Services Limited-rel kötött megállapodás a Premier League és az FA jóváhagyása alá tartozik, és jogilag nem kötelező érvényű. megtörténik. A Hull Daily Mail a „forrásból tudomást szerez, hogy a szóban forgó konzorcium online fogadási még a pólus pozícióba sem kerül, hogy megszerezze a klubot”, és nincs várakozás azonnali eladásra.Egy másik konzorcium, amelyről úgy vélik, hogy részben németországi székhelyű, a klub saját ajánlatában fejlettebbnek számít.

Az Allam család, aki 2010 óta rendelkezik Hull City-vel, eladja a klubot. 2014-ben, miután a Labdarúgó Szövetség elutasította Assem Allam elnökének ajánlatát, hogy megváltoztassa a klub nevét Hull Tigers-re.

Hull, akit májusban játszottak le, jelenleg a 16. helyen állnak a Premier League-ben.Mike Phelan hosszú ideig tartó gondnokvezetője a szezon végéig a főedzőnek nevezte az üzletet.

Egy külön megállapodás egy kínai konzorciummal, melyet a testvérpárti és a Dai Yongge és a Dai Xin vezet. Li a múlt hónapban a Premier League megkezdte a tulajdonosok és az igazgatók tesztelésének késői szakaszában.

Az ajánlat középpontjában álló dokumentum Hong Kong tőzsdei híroldalán, a hkexnews.hk címen jelent meg. október 13-án kelt, és azt mutatja, hogy a Hull anyavállalatával, az Allamhouse Limited-lel, javasolt ügyletet sikerült elérni.

A dokumentum kimondja: „Az igazgatóság örömmel jelentette be, hogy 2016. október 13-án (a részvények kereskedési ideje után) Exchange), a konzorcium és az Eladó a tervezett felvásárlással kapcsolatban a Feltételek vezetői közé kerültek.

„Az Igazgatóság hangsúlyozni kívánja, hogy fogadási útmutatók semmilyen jogilag kötelező erejű megállapodás nem született a javasolt beszerzéssel kapcsolatban. a Társaság vagy a Konzorcium által az idöpont időpontjában

„Mivel a javasolt felvásárlás nem valósítható meg, vagy nem, a részvényesek és a potenciális befektetők figyelmeztetnek arra, hogy óvatosan járjanak el a Társaság részvényeivel és egyéb értékpapírjaival kapcsolatban. Read more

„ Befejezés A megszerzett részesedésszerzés feltétele, hogy többek között a Labdarúgó Szövetség Premier Ligája beleegyezését kapja a Feltételek vezetői által tervezett tranzakció tekintetében. ”