Aidan O’Brien smatra da je Sportingbet pronašao za debi na prljavštini u klasi Breeders ‘Cup

Pronađeno je usmjereno na Breeders ‘Cup Classic umjesto Turf, koju je osvojila prošle godine, ispred prestižnog utrka-sastanak u Kaliforniji na kraju sljedećeg tjedna. Pobjednik Arc de Triomphe imao je Classic kao svoju prvu prednost kada su objavljeni zapisi u srijedu i njezin trener, Aidan O’Brien, ukazao je u tom smjeru dok je razgovarao o njegovom timu za Santa Anitu. Ponašanje konja: Thistlecrack vs Coneygree? Plus savjeti za srijedu Pročitajte više

“Očito je nepoznato, prije nije utrčala na prljavštinu”, rekao je irski. “Ali, vrlo je moguće da će mu dječaci dopustiti da se izvuče.”

O’Brien još nije morao bodovati u klasičnom, ali je Sportingbet bonus primeiro deposito napravio neku štetu na poprečnoj traci, osobito Giantovom putu, koji je došao krajem samo vratom 2000. godine.Na pitanje što bi značilo konačno pobijediti u utrci, trener Ballydoyle rekao je: “Bili bismo preko mjeseca, oduševljeni, to je vrlo teška utrka za pobjedu, a mi ćemo učiniti sve što je dobro, kao i uvijek.”

p> Pokazao je i na “taktičku brzinu” tvrtke Found kao sredstvo koje joj može pomoći da se nosi sa Classicom, kao i njezinu svestranost u pogledu uvjeta na zemlji. No, njezina vožnja u toj utrci iznosi slobodan udarac na glavnu nagradu, jer pronađeno neće biti žestoko suditi ako se ne uspije nositi s takvim nepoznatim uvjetima, a njezin ugled za izvrsnost na travi neće biti zamagljen.

Tamo bi bilo više pritiska s vezama koje su joj usmjerile na Sportingbet apostas grátis ponovni uspjeh u travnjaku. Iz sličnih razloga, O’Brien i njegovi poslodavci u Coolmu vodili su njezinog sina, Galilea, u klasičnoj kategoriji 2001. godine.Mogao bi završiti samo šestom, pomalo razočaravajućim naporom koji je gotovo zaboravljen, zahvaljujući velikim dijelom na njegovim kasnijim postignućima kao pastuha. Pronađeno je glava planiranog tima od 11 trkača u Breedersovom kupu za O Brien, koji ima Highland Reel u travnjaku, kao i Alice Springs i Cougar Mountain u Mileu. Sedmi Nebo će se boriti s Filly & amp; Mare Turf nakon poraza prvaka koji je trener odbacio kao “samo pomalo nered”, u vezi s njezinim ponavljanim problemima u pronalaženju jasne vožnje.

Potresanje u klađenju na Juvenilna punila Turf izgleda vjerojatno, u svjetlu O’Brienovog komentara da će Ryan Moore vjerojatno partneriti Roly Poly, 10-1 pogodak za utrku.Dakle, ja sam sve za veliku utakmicu. ”

Limato, 3-1 pogodak za Mile, općenito se promatra kao sprinter, ali Candy je objasnio razmišljanje iza njega na duljem natjecanju u Santa Aniti , “Moja sklonost uvijek bila na milju, sasvim iskreno, jer mislim da je staza sprinta, niz brdo i oko zavoja…ako konj ima jedan od njegovih čudnih trenutaka u štandovima, kakav ponekad ima, vrlo brzo. Ali mislim da se neprekidno okretanje, ravna milja, siguran da će ga dobiti u redu. “Candy se barem može uvjeriti u brzu zemlju koja je Limatoov preferencija, ali je jako svjestan da je siromašni pozicija na Sportingbet análise de apostas štandovima mogla bi ubiti njegovu šansu. “Ne znam je li to ludilo, ali ja bih se prije izvući malo šire i uzeti ga lako i utor.Ako ste nacrtani na tračnicama, onda morate imati veliku sreću ako se vratite odande, jer ćete vjerojatno biti posljednji. “Trener čuva njegove su mogućnosti otvorene da li će iskoristiti lokalna pravila koja omogućuju liječnicima da se tretiraju lijekovima protiv krvarenja na racedayu. “Moguće je malo pretjerano reći da ćemo se riješiti čistom jer nikada, nikada, nikada ne znate s atmosferom tamo i jednom i drugom”, rekao je. “Ali to će biti kasna odluka.”