Az Opava ismét el akarja kerülni az új szezonban a gátat

A tavalyi előrehaladás után az Opavian játékosok az első bajnokságban várják a második évet. A sziléziaiok az utolsó szezonban szeretnék nyomon követni a 12. helyet a mentés után, és ismét elkerülni a visszavonulást. Nagy előnynek tartják, hogy az előző évtől eltérően az elején nem kell otthoni játékokat játszaniuk a menedékjogban.

“Ami a célokat illeti, a legmagasabbaknak unibet fogadás bónusz kell lenniük. Kezdjük a klubunkban rejlő lehetőségektől. Mindent meg kell tennünk, hogy elkerüljük a kellemetlen akciót. A srácok egyfajta és ugyanolyan érzik magukat. fontos a csapat pszichéje – mondta Ivan Kopecký edző egy sajtótájékoztatón.

Az elmúlt szezonban a sziléziaioknak a gyep felújítása miatt kellett játszaniuk az első hat Brno menedékjátékot, de sikerült viszonylag világos nézetet tartaniuk.

“Az elmúlt évad sikeres volt számunkra. Megmentettük magunkat, és a tavalyi évhez képest otthonunkban kezdjük a létesítményeinkben, ami nagyon fontos számunkra. Úgy gondolom, versenyképes leszünk” – mondta Alois Grussmann sportigazgató.

“A srácok egy évig rúgtak a bajnokságra, így most el tudják adni a tapasztalataikat. A rajongókra is támaszkodunk, ez a mi erősségünk. A támogatásuk unibet sportfogadás bónuszok nagyobb lehet, mint tavaly, mert nem kell Brnóba mennie” – tette hozzá.

Tomáš Smola, Jakub Janetzký és Marko Radič legjobb csapatlövész nyáron elhagyta az Opavát. Éppen ellenkezőleg, a klubot Karol Mondek, Karel Knejzlík, René Dedič és Pavel Šulc erősítették. A hat előkészítő játék közül a sziléziai négy alkalommal nyert és kétszer elveszett.

“Mondek megérkezett a biztonsági mentés szélére, Pavel Šulc tucatnyi szerepet játszott. Knejzlík megérkezésével ismét meg akartuk növelni a versenyt a bal oldalon. Az örökösnek helyettesítenie kell Smoly szerepét, aki elhagyta. Kopecky.