Az Unibet rendőrség elindítja az állítólagos NRL mérkőzések rögzítését

Ellentmondásos szerencsejátékok száma Eddie Hayson üdvözölte az NSW rendőri sztrájkját, hogy vizsgálja meg az NRL mérkőzés rögzítését, mint egy esélyt, hogy tisztázza a nevét.

“Remélem, mennek és kapnak 300 legjobb detektívet, mindaddig, Unibet amíg mindenkinek szüksége van az A-tól Z-ig, és végül meg kell tisztítania az összes ártatlan embert, akiket ez a rendetlenség követett el “- mondta Hayson a Kilenc Hálózathoz. Kieran Foran” megszakította “a Manly NRL Match-fixing igényeit.

Az NSW rendőrség szerdán bombát dobott az NRL döntő előestéjén, amikor az állami bűnözés parancsnoka szervezett bűnözői csapata Unibet sztrájkoltatta a Nuralda-t a “bejelentett csalás a szerencsejáték és a mérkőzés-rögzítés” .

Az elkövetkező években a korábbiaknál korábbiaknál a játékosok, tisztviselők és mások várhatóan megkérdezik a következő hónapokban, hogy a unibet kifizetés módok rendőrség figyelmeztetni fogja, hogy a vizsgálat valószínűleg “elhúzódik”. a bordélyház tulajdonosáról Haysonról számoltak be érdeklődőként, amikor a rendőrség megvizsgálta három gyufa gyanúja támadt.Ha megkérdezte, hogy pozitívnak látja a rendőri erőszak kialakulását, Hayson azt mondta: “Teljesen.”

“Szeretném, ha valaki megy és ásna egy játékot, ahol tisztességes fogadást tettem, jól tudom, rosszul játszott – mondta Hayson. – Semmi nem engem, nem egyetlen Unibet dolog. Hadd tegyem hangosan és tisztán. “A júniusban készült jelentések két Manly játékot, egyet Dél-Sydney és a másik Parramatta ellen kapcsoltak össze a vizsgálathoz.A harmadik Eagle-tengeri meccset a Parramattától ebből a szezonból később kapcsolták össze.

Hayson kapcsolatát a korábbi Manly és Parramatta csillaggal Kieran Foran is megkérdőjelezte.

támogatja a sztrájk erő vizsgálatot. “Nem fogunk előre unibet mobil fogadás megítélni a játékhoz kapcsolódó személyeket, amíg ez a folyamat folyamatban van” – mondta NRL vezérigazgatója, Todd Greenberg. De megismétlem korábbi figyelmeztetésemet, hogy ha valaki elítélik a mérkőzés-rögzítéssel Unibet szemben, a rugby bajnokságban való részvétellel tilos életet tiltani “.