Chesterfield izdaje ispriku navijačima zbog lažnog pobjedničkog ulaska u tombolu

Ashley Carson, direktor kluba i tajnica tvrtke, obećala je “potpunu recenziju komunikacijskih i marketinških postupaka”, a disciplinarna akcija “bit će poduzeta”, nakon što je snažan navijač uočio da pobjednik vjerojatno ne postoji. Zagonetno stanje dogodilo se usprkos klubu League One koji je izjavio da je konkurenciji osvojio Surrey-based James Higgins. Klub je čak poslao poruku “dobro došla”, objavljenom u priopćenju objavljenom ranije ovog mjeseca, jer je g. Higgins očito preboljen da sudjeluje u kampu obuke u Mađarskoj. Carson je kazao kako je akcija bila uzimaju se nakon “nedavnog natjecanja neuspješnih navijača” i kasnijeg zavaravajućeg ishoda aktivnosti “.Sponzor Chesterfielda potiskuje potpisivanje Cheda Evansa Read more

U priopćenju je rekao: “Otkrio sam da dobitni ulaz nije bio legitiman, a informacije koje su dostavljene komunikacijskom odjelu kluba jasno su falsificirane s obzirom na pobjednika mjesta u kampu treninga prije sezone.

“Srećom, nijedan pristaše nije bilo financijski ili neugodno.Međutim, klub ima pristup nulte tolerancije takvih zabluda i ostajemo predani podržavanju naših pristaša na svim razinama, što uključuje transparentnost i jasne komunikacije. “Carson, koji je osobno bio informiran navijač koji je imao “zabrinutost” o natjecanju, za koje ulaznice koštaju 20 funti, dodaje: “Chesterfield Football Club se bezrazložno ispričava četvorici navijača koji su ušli u natjecanje i možemo uvjeriti sve navijače da će nakon unutarnje revizije poduzeti disciplinske mjere “

Ranije priopćenje objavljeno na čelu kluba na 14. srpnja glasi:” Rezervirajte misli za Surrey-based Spireite James Higgins, koji je osvojio utrku za nekoliko mjesta na predstojećem klubu trening kamp u Mađarskoj. James je trebao letjeti sa strankom prošlog vikenda, ali mu je bolest spriječila putovanje.Nadalo se da će on i prijatelj moći putovati nekoliko dana kasnije na vrijeme kako bi gledali utakmicu u srijedu protiv Limassola, no nije se oporavio na vrijeme.

“James, koji je, naravno, vrlo razočaran što je propustio na putovanju, pozvat će se u nadolazeću sezonu kao gost kluba i biti tretiran gostoprimstvom.

“Kao gesta dobre volje, svi koji su ušli u utrku imaju pravo na povrat novca. Molimo kontaktirajte klub kako biste napravili potrebne aranžmane. “Ched Evans, koji je u lipnju potpisao klub, nije igrao u prijateljskoj utakmici u utorak protiv Matlock Towna zbog ozljede koljena.