Claudio Ranieri potpisuje novi četverogodišnji ugovor s Leicester Cityjem

Voditelj Leicester Citya Claudio Ranieri potpisao je novi četverogodišnji ugovor kako bi ga zadržao u klubu do lipnja 2020. godine. Talijan, 64, zamijenio je Nigela Pearsona prošlog ljeta i odveo lisice na izvanredan uspjeh trofeja Premier League – prvi naslov prvaka u povijesti kluba.

Slijedi ključne igrače poput Jamieja Vardyja, Wesa Morgana i Kaspera Schmeichela u svojoj budućnosti u Leicesteru.

Klub je u priopćenju izjavio: „Nogometni klub Leicester City sa zadovoljstvom objavljuje da je njegov menadžer prve momčadi Claudio Ranieri potpisao novi ugovor s prvacima Premier lige.”

u trenutku kad sam razgovarao s vlasnicima o njihovoj viziji za Leicester City, znao sam da je to nešto što želim dugo biti dio “, dodao je Ranieri.

“ Energija koja postoji u ovom klubu – od vlasnici i osoblje, igrači i navijači – nešto je vrlo posebno.Vrlo sam sretna i ponosna što ću biti dio toga u godinama koje dolaze.

“Prošle sezone taj duh i naš napor pomogli su nam postići nešto čarobno. Ako možemo nastaviti naporno raditi, održavati našu strast i nastaviti se boriti svim svojim srcem, siguran sam da možemo i dalje zajedno biti uspješni. ” Prije toga, u Leicester City smo doveli čovjeka čije znanje i iskustvo, smatrali smo, mogli bi nas odvesti u sljedeću fazu našeg dugoročnog plana. Ono što bi on nastavio kako bi nam pomogao postići, u vremenu koje smo postigli, bilo je iznad svega što smo mogli očekivati. od trenutka kad je stigao – kvalitete koje su pomogle Leicester Cityu da napreduje na svim razinama.Imamo čvrste temelje na kojima ćemo nastaviti pomicati naš klub naprijed i oduševljen sam što će Claudio i dalje biti dio tog putovanja. “Tottenhamova voditeljica zapošljavanja odustaje nakon što se posao iz snova pretvori u noćnu moru. Više