Danny Blind je oprezan zbog mladih pušaka Engleske zbog posjeta Nizozemske Wembleyju

Danny Blind vjeruje da je Engleska naučila kako igrati na moderniji i nepredvidljiv način, dok je menadžer Nizozemske pohvalio Dele Alli za proizvodnju “vrlo posebne” izvedbe u pobjedi 3-2 protiv Njemačke u subotu. Nizozemski Riechedly Bazoer postavljen na lice Engleske uz pomoć Bergkampa Nakon godina razočaranja na glavnim turnirima, Engleska je podigla nadu da će se u ljeto igrati s lutkom u Euro 2016 borbom natrag od 2-0 do subotnjeg svjetskog prvaka u Berlinu, a Alli je imao značajan utjecaj na polufinalu, a Roy Hodgson ima neposrednu priliku da dokaže da premlaćivanje Njemačke nije bilo jednokratno kada domaćin Nizozona u Wembleyu u utorak navečer.

“Posebno je kada si 2-0 protiv Njemačke i osvojite 2-3 u Njemačkoj”, rekao je Blind. “Način na koji su to učinili bio je OK, bio je dobar duh u timu.Taktički su dali dobar pritisak.

“Tri ispred, napravili su veliki posao kako bi poremetili nakupljanje iz Njemačke. Njemačka igra sa Neuerom i imala je velike probleme. “To je dobar tim s mladim i obećavajućim igračima. Teže je pobijediti Englesku nego što je nekoć bilo u prošlosti. Nizozemska je imala dobre rezultate protiv Engleske, ali čini se da igraju danas moderniji, manje predvidljiv nogomet. Možda malo više europskog stila pod utjecajem svih trenera i igrača ovdje u Premier ligi.

“Engleska je dobar tim u dobroj formi. Vidjeli smo utakmicu protiv Njemačke u cijelosti. Imaju velike igrače s velikim klubovima. Nekad su imali puno stranih igrača u klubovima. Sada se čini da imaju više domaćih engleskih igrača u svojoj ligi kako bi mogli izgraditi dobru reprezentaciju.To je u suprotnosti s nama, mi sada obnavljamo naš tim s iznimno mladim igračima. “Čudno je čuti kako nizozemski upravitelj kaže da su Engleska dalje u svom razvoju nego pioniri Total Football, još uvijek neobično što će Nizozemska biti istaknuta odsutnost na Euro 2016 u Francuskoj ovog ljeta nakon što se prvi put ne kvalificira za turnir nakon Svjetskog kupa 2002. Iako su osvojili treće mjesto u Svjetskom kupu 2014. godine, u prijelaznom razdoblju. Nakon što je u petak izgubio 3-2 protiv Francuske, Blind, koji je odao počast Johan Cruyffu nakon što je prošlog četvrtka prošao najveći nogometaš u povijesti Nizozemske, bez ozlijeđenih Arjen Robben i Wesley Sneijder.Nizozemska Jan Kozak predviđa da će Engleska morati napasti u Francuskoj. Pročitajte više

“Ne idemo u Francusku ovog ljeta, pa naša cilj je otišao “, rekao je Blind. “Moramo napraviti novi cilj, a to je kvalifikacijski krug u Svjetskom kupu 2018. i jedino što možemo učiniti jest igrati one igre ozbiljno, kao da je to kvalifikacijska igra. Igrali smo protiv Francuske, bio je dobar tim, a sada igramo Englesku, također dobar tim. Trebamo one igre za izgradnju novog tima. “Kao što je Engleska pokazala, međutim, raspoloženje se može brzo promijeniti. Uzimajući priliku protiv Njemačke prošlog vikenda, Alli je promijenio izglede za Hodgsona.

“Večeras je bio vrlo poseban”, rekao je Blind. “On je dobar igrač, tehnički.Ima dobar udarac, a on je također agresivan, osvaja puno udaraca. “Dok je Alli izašao kao istaknuti kandidat za igranje u ulozi No 10, mjesto Waynea Rooneya u Engleskoj napadu došlo je pod prijetnjom nakon što su Harry Kane i Jamie Vardy osvojili Englesku. Međutim, Daley Blind, kapetan Nizozemske, pružao je potporu svom ozlijeđenom Manchester Unitedovom timu. Mislim da kada je igrač poput Waynea Rooneya prikladan, on je vrlo poseban igrač i on može sve učiniti boljima , Rekao je Blind. “Mislim da je pitanje jasno. Ono što kažem je kad mu odgovara, svakako ćemo mu trebati. Ima izuzetne kvalitete. Može napraviti bilo koji tim bolje, to nije pitanje. “