Josep Gombau se vraća u Bwin Australiju kao novi Olyroos trener

Josep Gombau najavljen je kao novi trener Olyroosa i također će preuzeti ulogu na trenerskom osoblju Ange Postecogloua.

Španjolac, koji je napravio veliki dojam tijekom svojega A-lige kao trener Adelaide Uniteda, preuzima tim australskog Under 23 igrača nakon što je Aurelio Vidmar usmrćen u Bwin ožujku zbog neuspjelih kvalifikacijskih kampanja u Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Nova pravila za goste slave Tim Cahillov put do A-lige Više

p> “Ja sam uzbuđen standardom mladih igrača u Australiji”, rekao je Gombau u priopćenju u utorak.

“Imat ćemo cilj da se kvalificiramo za Olimpijske igre, ali uvijek Bwin ćemo biti u potrazi za pripremiti igrače da se igraju za Socceroos. ”

Gombau, koji je prošlog srpnja otišao u Adelaide United, bio je trener Barcelonskog tima za mlade tijekom šest godina od 2003. godine i poznat je kao pametan razvojni talent. p>

40-godišnjaci će biti u Sydneyu u svojoj novoj ulozi, sastanak kojeg je pozdravio trener Socceroos Ange Postecoglo u.

“Olyroos je direktni ulagač u Socceroos i osjećamo da će Josep pomoći u osiguranju sljedeće generacije igrača koji su spremni za ulazak u reprezentaciju, ali im je važna i Bwin najbolja moguća prilika za kvalificirati se za sljedeće Olimpijske igre “, rekao je Postecoglou.” U njemu će igrati široku ulogu, budući da se želimo temeljiti na dobrom radu koji je učinjen kako bi se omogućio glatki prijelaz za mlađe igrače kroz nacionalne reprezentacije. ”

Gombau je postao čvrsti favorit s navijačima Adelaide Uniteda tijekom svoje dvije sezone sa klubom i povezan je s uvođenjem nogometnog nogometa. Uspješni Guillermo Amor izgrađen od ali je dodala čeličnu kvalitetu na svoju Adelaideovu stranu, isporučivši Redove prvo Premiership i prvenstvo.

I Gombau prizna da je to dio njegove igre na kojoj je sada radio. Berger se pridružio Sydney FC, Newcastle mamac doma Duncan Pročitajte više

“U t njegov trenutak trenutačno sam bolji trener nego Bwin kada sam napustio Australiju prije godinu dana jer puno radim na sebi. “I ponekad se previše brinem za lijepu igru ​​i ne zanima me pobjeda ili izgubiti…”Ange je našao pravu ravnotežu – moramo igrati dobar nogomet i biti konkurentni”, izjavio je Gombau novinarima u telekonferenciji u utorak.

“Sviđa mi se takav nogomet, to je jedini način na koji razumijem nogomet – imati loptu, pokušati igrati nogomet, pokušati biti vlasnici igre i pokušati učiniti ljude koji nas dolaze da nas vide. uživajte “.

Gombau je rekao da će donijeti mnoge nove ideje na Bwin posao, ali se nije htio proširiti prije nego što se dodatno sastao s Postecoglou i Hijerarhijom nogometnog saveza Australije kada njegov mandat počinje u kolovozu. 40-godišnjak je dobio četverogodišnji ugovor s Olyroosom.

more info : Bwin bonos de apuestas deportivas – xapostar.com