Manchester United je napravio 100 milijuna funti za Sportingbet kupnju Paul Pogbe iz Juventusa

Predsjednik vlade Manchester Uniteda, Ed Woodward, izvorno je trebao putovati s timom u Kinu za pre-sezonu turneju u utorak, ali nije ukrcao u avion i razumljivo je da će biti dio izaslanstva koji se sastaje s Juventusom.

United očekuje da će otvoriti licitaciju od 100 milijuna funti s 13 milijuna funti onih dodataka koji se odnose na performanse. Juventus će vjerojatno odbiti tu ponudu – žele 100 milijuna funti bez dodataka čak i razmotriti prodaju – i još uvijek se nadaju da će zadržati 23-godišnjeg veznog igrača koji ima ugovor do 2019.

p> Klub Serie A sastat će se sa Unitedom kako bi Sportingbet online shvatio jesu li spremni podići svoju ponudu i tada će razgovarati s igračem i Raiolom.Pogba još nije rekla da želi napustiti klub, a posao će vjerojatno ovisiti o njemu tražeći potez. Pogbanu bi se ponudio ugovor vrijedan 250.000 funti tjedno. Ako se ova dva kluba mogu dogovoriti o sporu, Francuzi će postati United’s četvrto ljeto potpisivanje nakon dolaska Eric Baillya, Zlatana Ibrahimovića i Henrikha Mkhitaryana. Ako se dogodi dogovor, Pogba će se vratiti u klub koji je napustio 2012. godine. Real Madrid je jedini klub kojem se igrač mogao pridružiti, a menadžer španjolskog kluba rekao je u ponedjeljak: “Sretan sam zbog ja imam i to je teško poboljšati. Volim li Pogba?Naravno, on je vrlo dobar igrač i svaki klub želi najbolje igrače, ali upravo sada je na Juveu i već imamo veliku momčad. “Zinedine Zidane priznaje da je on Paul Pogba fan Read more

Zidane je dodao: “Još uvijek ima mnogo igrača Sportingbet koji će se pridružiti momčadi, a uz euro se ne možemo ništa poduzeti. Imamo tri igre, a to je trenutno u središtu pozornosti. ”

Novi menadžer Uniteda, José Mourinho, koji je ljeto zamijenio Louis van Gaal, a tim je u utorak letio u Kinu. Tu će se 22. srpnja boriti s Borussia Dortmundom i Manchester Cityja tri dana kasnije. Ibrahimović nije u putovanju, ali su Mkhitaryan i Bailly.Luke Shaw će nastaviti pojačati svoju kondiciju nakon što se vratio iz dugotrajne ozljede u prijateljskom vikendu u Wiganu, a Axel Tuanzebe, Will Keane i Andreas Pereira dobit će priliku da impresioniraju na tjednoj vožnji.

read more about Sportingbet