Robin van Persie emlékeztet a Manchester United és a Fenerbahce minőségére

Van Persie csütörtökön visszajön az Old Traffordba, de ezúttal a Fenerbahce sötétkék és sárga színeiben, és érdekes lesz látni, hogy milyen típusú fogadás érkezik a holland csatárnak az otthoni támogatóktól, akik közül sokan kellett volna meglepődött, amikor 2015 júliusában elhagyta az Egyesült Királyságot Törökországra. Érkezése meglepetés volt a sárga Kanári-szigetek követői számára. precedenst teremt. A Sabiha Gokcen repülőtérre érkezéskor a párt teljes körű volt. Több ezer kiderült, hogy üdvözölte a játékost Isztambulba. A fáklyák világítanak. A tömeg már jó órára énekelte a nevét. A televíziós csatornák a levegőn élő légi járatát követik.Miután a privát sugárhajtó, amelybe Van Persie megérkezett, leszállt. Volt egy karneváli hangulat. A rettenetes szurkolók tengerje felugrott és felugrott a fáklyákból származó, színes füstfelhőkön, és néhány rajongó szörfözött, hogy eljuthasson, és megpillantotta az új csillagszerzésüket. Read more

Van Persie számára sokk volt. „Sokat láttam az évek során, de még soha nem láttam ilyet” – mondta egy időben a TV-csapatnak. – Remélem, hogy boldog leszek. Megtiszteltetés. ”

Az előremutató hatalmas csillag volt a Premier League-ben, de az első Isztambul este megérkezett a kultusz státuszának új szintjére.Szerelem volt az első látásra, de ez a történet a románságnak is van egy gazembere – a korábbi Fenerbahce főedzője, Vitor Pereira úgy érezte, szükségesnek bizonyítja a csapat irányítását azáltal, hogy megmutatja, hogy hatalma van, hogy bárki játszhasson és dobhasson. Van Persie is.

A Pereira terve hamarosan visszavágott, mivel a rajongók egyre inkább csalódtak, hogy Fernandão – aki a Super Lig legjobbja volt az előző szezonban a Bursaspor számára – leállt egy kezdőpontot Van Persie előtt. Rosszabbá tétele érdekében Pereira olyan labdarúgó ingyen fogadások márkát játszott, amely hiányzott a csillogás és a támadó bűntudat között. A nagy kiadások nyárát követően – körülbelül 22,9 millió fontot -, és támadó tehetségek, mint például Van Persie, Nani, Diego és Lazar Markovic behozatala magas volt.A Fenerbahce-nek volt a többsége, akik a legtöbb csapatban tudtak álmodni, de nem mutatták be a pályán.

A portugál a Pereira-val szemben tisztességes volt egy átmeneti oldalért, egy újonnan nagy költséggel építették, hogy a gélhez szükséges idő szükséges. Eredményesen, Fenerbahce valóban tisztességes 2015-16. mindössze hat pontot hagytak haza, és a második helyen végzettek, a Besiktas csapata megverte a címet, amely az elmúlt két évszakban felépítette a gőzöket.

Van Persie számára azonban gyakran figyeltek a helyettesítőkről egy bosszantó kampány volt. Néhány hónapja azt mondta: „Hogy őszinte legyek, nem vagyok nagyon boldog ebben a pillanatban. Nem voltam boldog, hogy elkezdtem a padon. Teljesen alkalmas internetes sportfogadás vagyok, fizikailag nagyon jól és 90 percig játszhatok.Az egyetlen helyes válasz, amit tudtam adni, azzal, amit tettem: segítettem a csapatot a győzelemhez. ”

A hollandnak még mindig sikerült 22 gólt szereznie minden versenyen, és általában jó életet rendezett. Törökországban. Fia, Shaqueel beiratkozott a Fenerbahce-i akadémiába, és felesége, Bouchra a török ​​nyelvtudásig megtudta, hogy elégedett volt abban, hogy interjút adjon a DHA médiaügynökségének az új nyelven. „Boldogok vagyunk Isztambulban, mint család, ez egy hatalmas város, mint London,” mondta. „Csakúgy, mint a zsúfolt, multikulturális, az összes üzlet és egy melegebb éghajlat.”

Ebben a szezonban Van Persie öt Fenerbahce hét Super Lig lámpájában szerepelt, nem is beszélve két Európa Liga selejtezőjükről és két Europa A Liga-csoport egyezik.Ez egy új menedzser alá került, miután Pereira augusztusban elrepült, miután a klub legyőzte a Monaco ellen a Bajnokok Ligája selejtezőiben. Dick Advocaat jött, és miután elvesztette Nani-t Valenciába, Jeremain Lens-t írta alá, aki a hollandiai hollandoknál játszott a Sunderlandben, és a korábbi sárga Kanári-szigeteki csatár Moussa Sow-tól kölcsönözve az Al-Ahli-tól Dubaiban.

az átmenet elmondta, hogy Fenerbahce kilencedik ül a Super Lig-ben, nyolc pont a közös vezetők mögött, Basaksehir, Besiktas és Galatasaray. De tisztességes európai formában érkeznek Manchesterbe, miután négy pontot vettek az A-csoport két megnyitójának. Van Persie alkalmas és szinte biztos, hogy elkezdődik.

1996-ban Elvir Bolic a Fenerbahce 1-0-os győzelmét nyerte el az United ellen az Old Traffordban.Van Persie még nem rendelkezik meghatározó pillanattal a legújabb klubjához, és a 33 évesek számára nem lehet nagyobb, mint a Bolic-t emulálni, és csütörtökön az ő régiével szemben pontozni.