Sportingbet : Glavni napadač Sjeverne Irske postavlja loša vremena za sobom

Strpljenje nije poznata vrlina Mauricija Zamparinija, poznatog kratkovidnog vlasnika Palermu koji je u prošloj sezoni donio devet menadžerskih promjena i jednom je upozorio svoje igrače da namjerava: “odrezati testise i jesti ih u mojoj salati. “Šarmantan. Ipak, čak i irascibilni 75-godišnjak nije bio spreman za ono što je čekao njegov klub kada je Kyle Lafferty stigao na besplatni transfer iz Siona u 2013. Euro 2016: potpuni vodič za svaku momčad i svaki igrač u Francuskoj Opširnije </p >

“On je izvanzemaljac ženskog spola, irski bez Sportingbet pravila”, rekao je Zamparini lokalnoj Sicilijanskoj radio postaji dok je spreman prodati napadača Sjeverne Irske u Norwich City nakon samo jedne sezone. “On je netko tko nestaje tjedan dana i ide na lov na žene u Milanu. Nikad ne vlakovi, on je potpuno isključen s tračnicama.Na terenu je veliki igrač, jer nam je dao sve što je imao i više. Međutim, u pogledu njegovog ponašanja, on je nekontroliran. Moj trener (Beppe Iachini) mi je rekao da ne može poredati ovaj igrač, pa mora ići. “Reputacija je teško pomaknuti u nogometu, a presuda predsjednika Palerme na Laffertyu samo je pojačala sliku neprijateljske talent, Sportingbet onaj koji se borio u središtu pozornosti nakon njegova 3 milijuna funti od Burnleya do dječačkih idola Glasgow Rangersa u 2008. godini.Ono govori o preobrazbi 28-godišnjakinje, međutim, da ulazi u Europsko prvenstvo kao junak iz kostiju u Sjevernoj Irskoj i ključni igrač za menadžera koji zahtijeva disciplinu, težak posao i poštovanje svakog člana momčadi. Lafferty je napadač koji se ponovno rodio pod Michaelom O’Neillom, jednim od rijetkih menadžera koji je redovito mogao otključati najviši potencijal središta. Nije uspio postići jednom u O’Neillovoj prvoj kvalifikacijskoj kampanji kao menadžer, za Svjetsko prvenstvo 2014., kada je Sjeverna Irska osvojila samo jednu od deset utakmica, što je Sportingbet zauzelo drugo mjesto na dnu svoje skupine iza Azerbajdžana i jednu točku iznad Luksemburga. Osvojio je sedam puta dok je Sjeverna Irska bila kvalificirana za prvo Europsko prvenstvo i prvi veliki turnir 30 godina kao skupni pobjednici.Samo Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimović, Thomas Müller, Edin Dzeko i Rusija Artyom Dzyuba osvojili su više bodova u kvalifikacijama. Preokret je lako prepoznati. Došlo je nakon kvalifikacijskog poraza protiv Portugala 4-2 u 2013. godini kada se Lafferty pojavio kao frustriran zamjena i trajao je samo 13 minuta prije nego što je bio odbačen zbog neuspješnog prekršaja. O’Neill je u javnosti zaklanjao napadača, optužujući Laffertya da “dopušta da se spriječe njegov kolega”. U privatnom, upravitelj je izdavao više istina koje su Sportingbet pogodile napadača.

“Transformacija je do Michaela”, prizna Lafferty. “Sjeo me na dan nakon što sam bio otpremljen protiv Portugala. Teško je kada misliš da imaš dobru vezu s nekim, a momak kojemu poštuješ da govori stvari koje te povrijedi.Ali kad sam otišao i razmislio o tome, znao sam da ima pravo. I onda mi je dao još jednu šansu i pozvao me u momčad za utakmicu na Cipru, a mnogi menadžeri to ne bi učinili. “Kad sam došao protiv Portugal, pobijedili smo u igri iu prvih 30 sekundi izgubio sam čovjeka i to nam je koštalo cilj. Nije bitno tko je bio, Ronaldo ili netko drugi, izgubio sam svog Sportingbet čovjeka, a onda me poslao nakon 13 i pol minuta. Bilo je teško i prilično sam siguran da bi svaki drugi menadžer izgubio zemljište sa mnom. Ali on me je sjeo i razgovarao sa mnom kao odrasla osoba. Ono što je rekao, on mi je učinio vjerujem da su mi momci potrebni u timu. Natjerao me da se probudim. Da nije bilo zbog slanja protiv Portugala, ne znam hoću li sada biti na tom položaju, pomažući timu.Očito sam morao odrastati negdje. Ne mogu uvijek biti igrač koji voli šalu s terena, ali obavlja jedan u svakoj tri utakmice. Tim i zemlja trebaju Kylea Laffertya s glavom, a ne klaunom. ”

O’Neill je unaprijedio Laffertyovo povjerenje i oblik, tako što je jasno da će redovito početi i biti presudan dio tima. To nije bio slučaj na razini klubova Sportingbet prošle sezone, gdje je napadač napravio samo tri zamjenske nastupa za relegirani Norwich City prije ulaska u Birmingham City na posudbu u prvenstvu.

Lafferty je transformacija ograničena na Sjevernu Irsku i što može doći kao iznenađenje Zamparini, njegov privatni život.Oženio se škotski model Vanessa Chung u hotelu Gleneagles u subotu prije nego što se pridružio svojim međunarodnim timskim kolegama u pred-euro trening kampu izvan Dublina. Medeni mjesec će morati čekati. Šest dana nakon vjenčanja, Lafferty je osvojio 50. kapu za Sjevernu Irsku protiv Bjelorusije. “Trebao sam to učiniti davno da budem iskren”, rekao je za pola stoljeća. “U prvih nekoliko godina moje međunarodne karijere stvarno Sportingbet sam uzeo piskavicu. Pojavio sam se kad god sam to želio, zabrljao i nije se usredotočio na stvari. Posljednje dvije ili tri godine sam se smjestio, dobio sam glavu razvrstan i pojaviti se za svaku igru ​​sada. Počela sam devet utakmica od 10 u zadnjoj kampanji i postigla sedam golova bila je nevjerojatna.To je pomoglo timu da se kvalificira, što nije baš sjajno za nas kao igrače, ali i izvrsno za Sportingbet bônus de apostas desportivas zemlju. “Tajne iza ostalih članova kluba Facebook Twitter Pinterest Hoće li Grigg uživati ​​navijači koji pjevaju” Will Grigg’s on Fire “Fotografija: Charles McQuillan / Getty Images

Grigg je bio predmet nekog od inovativnih terijastih pjevača 2015-16. Wiganove fanove “Will Grigg’s on fire” prilagodba Galaovih 1990-ih hitova Free From Desire brzo je otišla virusom. Sample lyric: “On će postići golove, samo će bodovati sve više i više. On će postići golove, i to smo ga potpisali. Will Grigg je na vatri, vaša obrana je prestravljena. “Wiganov navijač Sean Kennedy bio je nagrađen besplatnom ulaznicom za klub koji je došao s pjevanjem.Grigg je sada redovito serenadiran pjesmom svojih suigrača Sjeverne Irske kada se sastanak sastao: “Kad idem kamo god, čak se susrećem s dječacima, to je prvo što pjevaju”, rekao je. / p>

Vratar se borio protiv depresije i alkoholizma koji ga je pogodio nakon čarolije u Manchester Unitedu i West Hamu da ostane u središnjem dijelu momčadi Sjeverne Irske, u dobi od 38 godina. On pripisuje revitalizaciji njegove karijere na čarima u Grčkoj, najprije s OFI Kreta i Olympiakosom, gdje je stekao kultni status nakon što je u veljači 2012. osvojio kaznu u prvom susretu za klub, kravata protiv Europa protiv Rubina Kazana.

QPR napadač je radio kao poštar prije okretanja Sportingbet bônus para novos clientes profesionalaca, dok je igrao u Južnoj nogometnoj ligi za St. Ives u Cornwall, za kojeg je osvojio 64 gola u 60 utakmica prije no što je u listopadu 2012. godine preselio u Newport County. Prije nego što se pridružio QPR-u za 2,5 milijuna funti u siječnju ove godine, preselio se u Peterborough.

Baird je igrao više puta za Sjevernu Irsku (76) nego za bilo koji od svojih devet domaćih klubova Fulham (127). U sezoni 2004-05., Njegovih pet najviših nastupa bili su u međunarodnim utakmicama.

I Jonny Evans i njegov mlađi brat Corry napravili su svoju Sjevernu Irsku debitirajući prije igranja svoje prve seniorske utakmice na razini kluba.Jonny je zaradio prvu kapu u pobjedi 3-2 protiv Španjolske u rujnu 2006. godine, četiri mjeseca prije prvaka u Sunderlandu, uz zajam od Manchester Uniteda, u kuglu FA kupa u Prestonu. Corryjev prvi nastup u Sjevernoj Irskoj bio je u prijateljskoj utakmici protiv Italije u Pisi u svibnju 2009. godine, ali nije došao do kluba u klubu do listopada 2010. godine, kada je na posudbi kod Carlislea iz Manchester Uniteda.