Sportingbet : taktika, ključni igrači i stručna predviđanja

Menadžer Michael O’Neill nije postavljen na jednu povlaštenu formaciju i razvijao je niz kvalifikacijskih utakmica tijekom kvalifikacijske kampanje s prioritetom da uguši oporbu. Koristio je 4-3-3, 4-1-4-1 i 4-3-2-1 kada je vodio momčad na vrh grupe F, ali je također pokušao 3-5-2 u posljednjim prijateljskim utakmicama. Pomak prema središnjoj obrani od tri čovjeka bio je diktiran gubitkom lijeve strane Chris Brunt na ozljedu križnog ligamenta i nedostatkom Sportingbet postojećih alternativnih mogućnosti za West Bromwich Albion. Rješavanje problema lijeve strane predstavlja jedan od najvećih O’Neillovih izazova u Francuskoj.Njegove su opcije, ako bi se nastavio s četvoricom četvrtfinala, uključivati ​​Shane Ferguson – koji je prošle sezone igrao u ligi One za Millwall – i Lee Hodson, koji je na Milmar Keynes Donsu odobrio Kilmarnock da igra redoviti nogometni tim.

Bez obzira na odabranu stranu, Sjeverna Irska bit će teško razbiti i vrhunski dobro organizirana. “Bez želeći koristiti riječ”, rekao je upravitelj. “Morat ćemo biti” strašni “da se igram protiv”. To znači disciplinirano branjenje svakog Sportingbet člana tima – Sjeverna Irska je izgubila samo jednom u kvalifikacijama i postavila najdulji nepobjedivi rekord u povijesti zemlje – fokus na set- komada, prihvaćanje oporbe imat će najveći dio posjeda i Sportingbet análise de apostas neumorno raditi bez lopte, kao i biti bezobzirni kad nastupi šanse u posljednjoj trećini. O’Neill voli zaštititi svoju obranu peteročlani midfield, bez obzira na formaciju koju počinje – široki muškarci, primjerice Jamie Ward i Stuart Dallas, vratit će se pokraj tri-čovjekovog veznog igrača kad god Sjeverna Irska nestane.Par je također od ključne važnosti za dobavu vodećeg strijelca i talizmana Kylea Laffertyja s dovoljno križeva Sportingbet kako bi iskoristio njegovu snagu iz zraka i odabrala srednje staze kapetana Stevena Davisa. Sjeverna Irska objašnjava: “Razvili smo razmišljanje u skupini sada gdje su odlučni i mentalno tvrd da igrate bez lopte. Nije lako. Steven Davis želi imati loptu. Imamo igrače u našem timu koji su tehnički dobri, ali morat ćemo pobijediti oporbu, iznimno dobro braniti setove i biti prijetnja postavljanju. Dakle, u završnom dijelu terena moramo maksimalno povećati te mogućnosti. To nije novo za nas.Samo što ćemo morati to učiniti na većoj pozornici. “Vjerojatno započinje XI Facebook Twitter Pinterest Paddy McNair, pod uvjetom da može ukloniti Chris Baird kao momčad koja drži vezu. Louis Van Gaal ugledao je dječaka Manchester Uniteda kao središnjeg branitelja. O’Neill se ne slaže, vjerujući da je 21-godišnjak prirodni obrambeni vezni igrač, koji ima pred sobom nekoliko godina ispred te Sportingbet uloge na međunarodnoj razini, a Baird sada ima 34. Njegova sposobnost da zaštiti pozadinu mogla bi biti bitna ako Sjeverna Irska bude napredak.McNair

To je stvar o Sjevernoj Irskoj u Euros – nema pritiska na svoje igrače, nema mjesta za razočaranje.Tim je već premašio sva očekivanja kvalificiranjem za prva europska prvenstva u zemlji i to u stilu, osvajajući njihovu skupinu, unatoč tome što je bio u pot pet, kada je napravljen nacrt. Razočaranje je vjerojatnije da će biti položaj, a ne igrač, jer tim nema visoku razinu lijevog leđa u odsustvu ozlijeđenog Brunt. Cilj je jednostavno izaći iz teške skupine , Njemačka, Ukrajina i Poljska predstavljaju zastrašujuću opoziciju, ali to je često donijelo najbolje iz Sjeverne Irske. Sve se nade Sportingbet ukazuju na udar rezultat protiv Poljske ili Ukrajine i kvalificiraju se kao jedan od četiriju najboljih trećih igrača. To se može učiniti.

more: Sportingbet apostas grátis