Steven Gerrard a hihetetlen karrier után visszavonul a futballból

A korábbi Liverpool és Anglia kapitánya, Steven Gerrard bejelentette, hogy megszállt a profi labdarúgásról, véget vetve a 19 éves pályafutásának. Gerrard 710 megjelenést tett Liverpoolnak, 186 gólt szerzett és nyolc fő trófeát nyert, köztük 2005-ben a Bajnokok Ligája, mielőtt 2015-ben csatlakozott az LA Galaxy MLS oldalához. p> Gerrard, Anglia negyedik legszélesebb körű játékos, 114 alkalommal képviselte országát, és három fő versenyen kapta meg Angliát. A klub szintjén Gerrard két alkalommal emelte fel az FA-kupát, és a Liverpool bajnoki lövöldözésének Betclic sportfogadás bónusz főszereplője, a bajnokok bajnoksági győzelmét Milánó ellen Isztambulban.A Gerrard továbbra is az egyetlen játékos, aki egy FA-kupa, a Liga Kupa, a Bajnokok Ligája és az Uefa Kupa döntőjében szerezte meg a játékot. csütörtökön tett nyilatkozatban. – Hihetetlen karrierem volt, és hálás vagyok minden alkalommal, amikor a Liverpoolban, Angliában és LA Galaxyban töltöttem az idejüket.

A 36 éves, aki ebben a hónapban elhagyta LA Galaxyt, az MK Dons vezetői álláshellyel kapcsolatos, de szerdán azt mondta, hogy a menedzsmentre való áttérés lehetősége „kicsit túl korán” jött. Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere októberben azt Betclic online fogadási útmutatók mondta, hogy a klub „mindig helyet foglalna” Gerrardnak, aki 17 évig töltött a fiúk klubjában.Facebook Twitter Pinterest Steven Gerrard felemeli a Bajnokok Ligája trófeát, miután Milánót Isztambulban legyőzte, 2005 májusában. Fénykép: Tom Jenkins a Guardian számára

„Az a mód, ahogy érzi magát a pályán, és az elmúlt pár évben Úgy éreztem, lassan lassulok a pályán – mondta Gerrard a BT Sporthoz. – A test elkezd beszélni veled, a fájdalmak és a fájdalmak rendszeresebbek. Nem tudom eladni azt, amit korábban tudtam megvalósítani, és az idő múlásával ez frusztráló. Steven Gerrard 11 nagy pillanata, amint azt az érintettek is elmondták.

„Az utolsó három vagy négy hónapom voltam túl sok sérülést kaptak, a játékok egyre nehezebbé váltak, és az utazás kezdett befolyásolni.Néhány pillanattal voltam az Betclic online fogadási elmúlt hónapokban, amikor azt hittem, hogy „nem játszom jól ma ma” vagy „az a fickó, aki ma jobb nekem”.

„Meghallgattam emberek az évek során, fontos emberek a játékban, akikben bízom és sok tiszteletem van, és azt mondták nekem: „Mindig menj egy kis kicsit balra, és soha ne maradj túl a várakozásnál és játékon túl hosszú ideig, ahol kínos lesz. „Úgy érzem, nem túl messze van, így most a megfelelő idő [nyugdíjba].”

Klopp, a Liverpool menedzser, elmondta, hogy a Gerrard, akit 2003-ban Gérard nevezett klubkapitánynak Houllier, a “mindig olyan szívesen” a Premier League klubban.A csütörtökön a Melwoodban a meccs előtti sajtótájékoztatón a német megkérdezte, hogy a Gerrard visszavonul-e a klubba edzői képességgel a nyugdíjazás után. – Ha van valami, amit be kell jelentenünk – mondta Klopp. „Egy nap a jövőben nem lesz mit mondani. Jó hallani, hogy visszatért a városba. Az ajtó mindig nyitva áll neki, és ha más karrierjét akarja [coachingban], akkor segítünk neki. a Liverpool híres piros pólójának húzásával, és amikor 1998 novemberében debütáltam Blackburn Rovers ellen, soha nem tudtam elképzelni, hogy mi következik majd az elkövetkező 18 évben. Szerencsésnek érzem magam, hogy karrierem során annyi csodálatos csúcspontot tapasztaltam.Büszke vagyok arra, hogy több mint 700 játékot játszottam Liverpoolban, amelyek közül sokan kapitányként játszottak, és hogy részt vettek abban, hogy segítsek a klubnak, hogy a legnagyobb tiszteletet nyújtsa vissza az Anfieldnek, és nem többet, mint az Isztambul híres éjszakája. >

Gerrard 2000-ben debütált az ukrán ellen a régi Wembley-ben, és egy évvel később, Németország első híres 5-1-es győzelmével szerzett első nemzetközi célját a müncheni Olympiastadionban. Gerrard nyerte 114 Anglia sapkát, mielőtt visszavonult volna a nemzetközi kötelességből a Roy Hodgson-nál a 2014-es világbajnokságon belüli csoportos kilépés után. Arany cél: Steven Gerrard a Liverpool v. Scott Murray Bővebben

„Nemzetközi szinten úgy érzem, kiváltságosnak tartom, hogy megnyerhettem 114 Anglia sapkát, és megtiszteltetés számomra, hogy megszerzett hazámat.Mindig nagyon büszkén nézek vissza minden alkalommal, amikor az angol ingre húztam. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy voltam karrierem, de nem volt ilyen sok ember nélkül.

„Először is szeretnék köszönetet mondani mindenkinek a Liverpool Football Clubban. Büszke vagyok arra, hogy sok éven át játszottam és kapitányoztam Liverpoolt, és elértem, amit elértünk a klubom idején.Szerencsém játszottam néhány nagyszerű játékos mellett, és néhány fantasztikus vezetőnk alatt az Anfield ideje alatt, és szeretnék köszönetet mondani mindegyiküknek, valamint a klub egész szobatársainak az egész idő alatt a fantasztikus támogatásért. Megmutattam nekem.

„Külön köszönöm Steve Heighway-nek, Dave Shannon-nak és Hugh McAuley-nek, hogy hittek bennem, amikor a Liverpoolba mentem, és hogy megadtam nekem a platformot. és teljesítsd az álmaimat. Köszönöm a Liverpool, Anglia és LA Galaxy csodálatos rajongóit a hihetetlen támogatásért, amit az egész karrierem során adott nekem. A hűséged és a támogatásod a világot jelentette.

„Izgatott vagyok a jövő iránt, és úgy érzem, még mindig sok a kínálat, bármi is lehet.Jelenleg sok időt veszek figyelembe, és hamarosan bejelentést fogok tenni a karrierem következő szakaszára vonatkozóan. ”Leálltam, és a helyi fiú, Steven Gerrard nevű Liverpool debütált.

Gerrard utolsó mérkőzése, mielőtt nyugdíjba vonult volna, LA Galaxy 5-1-es győzelmet aratott a Colorado Rapids felett az MLS-ben november 6-án. Mielőtt nyugdíjba vonulna, Gerrard a kelta és a tengerentúli szerepekhez kapcsolódik Serie A. Jamie Carragher, Gerrard korábbi Liverpool és Anglia csapattársa, azt mondta kedden, hogy „idő kérdése”, mielőtt Gerrard vállalja a vezetői szerepet, és széles körben vitatkozott a gyermekkori klubjába való visszatérés.

A BT Sport által a nyugdíjba vonulást követően online közzétett interjúban Gerrard azt mondta: „Ez [Liverpool] a világot jelenti nekem. Sokat köszönöm nekik.Azt hiszem, szeretnék egy kicsit megcsinálni [coaching és punditry], a jövőben mindenképpen álmom és törekvéseim vannak a menedzsmentre, vagy a menedzser segítésére, és hogy visszamegyek a öltözőbe – de én Volt sok, sok éven át erre. ”

Gary Lineker, az egykori Anglia csatárja Gerrardot„ a játékunk óriásaként ”és a„ Liverpool és Anglia nagyszerű ”-ként írta le a Twitteren. Pepe Reina, az egykori Liverpool kapus, aki 2014-ben elhagyta az Anfieldet, tweetelt Gerrard volt, „mindig példa a pályán és a pályán”, míg Phil Thompson, a korábbi Liverpool védője, a „Steven Gerrard köszönöm” .Pepe Reina (@ PReina25) megtiszteltetés volt, hogy együtt játszhatsz amigo !! Mindig egy példa a pályán és a pályán, nagyszerű pillanatok együtt!pic.twitter.com/DjFNMKL38KNovember 24, 2016