Sveučilište u Taipeiu počelo je, ceremonija je pratila nerede

Sudjelovanje na otvaranju nije samo zabava za sportaše, kao što svibanj činiti na TV-u. Dolaskom na površini sprečava dugotrajno čekanje, stoji oko na licu mjesta i sve vrste zbunjenosti. Početna

Češka tim trebalo ove godine potrošiti više od sat vremena u autobusu iz sela prije otvaranja ikad vozio. Tada je sve bilo glatko, lokalna policija je dodijelila posebnu traku za autobuse.

Odmah nakon izlaska iz trg pred Tajvan pejským stadion sportaši pogodio val i toplinski navija iz usta domaćih entuzijasta koji glasno pozdravili svih dolaznih.

Nakon još jednog beskrajnog čekanja u galeriji zatvoreni areni dizajniran za košarkaškog turnira, organizatori su na kraju pozvao izaslanstva Češke Republike za sortiranje hodnik.No, početni entuzijazam ubrzo je dao način za zabrinutost, jer se svugdje počeo užurbano trči uokolo zaštitara.

Prije stadiona, jer je došlo do sukob između skupine navijača, i dok nije bilo ni jasno je li svečanost nastavila.

Što je to bilo? Početna

Možda je sukob ideologija.

Jedan od lokalnog stanovništva uzeo Tajvan kao dio Kine, a drugi je opet spriječiti. Ja, dakle, također su kineski sportaši nije prisustvovao ceremoniji otvaranja.

ozbiljniji incident, ali nije, i nakon nekoliko minuta, situacija se smirila na stadionu. Program se može nastaviti.

Češka sportaši su hodali ravno u sredini stadiona. Galerije pune oduševljenih gledatelja mahnuo i zagledao neumorno geste i pozdrave.Obožavatelji su bili jako tvrdoglavi, jer je trajala dva sata. Kada je češka zastupnica bila na mjestu, smjestila se na tribinu u očekivanju nekog drugog programa. Bilo je još više procesija koje su izlazile iz želuca stadiona dok konačno nisu stigli domaći odrasli.

No, on nije imao češku ekspediciju na stadionu. Umor od treninga i nedostatak spavanja zbog vremenskog pomaka zahtijevao je porez, a česi su odlučili da preferiraju rano odlasjanje i kvalitetan odmor. Osim toga, zbog problema s gledateljima, cijeli program preuzeo je sat vremena, neke discipline započele su u nedjelju. Češka u Taipei predstavlja 139 sportaša u 15 disciplina. U nedjelju 20. svibnja izbila su se borbe s medaljama.Kolovoz i trajat će deset dana. Na prošlom ljetnom svjetskom svemiru u Koreji Češka je osvojila 9 medalja. Koliko ih se ove godine vraćaju kući?