Tottenham teszi Paul Mitchell-t értesítésként a Betclic munkaerő-felvételi hardballban

Mauricio Pochettino kiderült, hogy Tottenham Hotspur a toborzást vezeti, Paul Mitchell – aki augusztusban lemondott – egy 16 hónapos felmondási időre, amikor helyettesítőt keresnek. Az is kiderült, hogy a nemzetközi cserkész, Ian Broomfield elhagyta a klubot.

Nem várható, hogy Mitchell a teljes időtartamot szolgálja, ami 2017 végéig tart, de úgy tűnik, valószínűleg marad a helyszínen a januári transzfer ablakban, és esetleg felkérik, hogy dolgozzon a következő nyáron. | David Hytner Bővebben

A Tottenham a lehetséges utódokon átnyúlik, és Pochettinót helyezték a folyamat középpontjába.A klub Mitchell-t Southamptonból 2014 novemberében vette át Pochettino szavai szerint – a pár jól működött együtt a St Mary-nél – és világos, hogy az új embernek is be kell vennie a vezető filozófiáját. A folyamat azonban nem volt egyenes, mert nincsenek sok magas Betclic színvonalú jelölt, és ezek közül sokan tartanak hosszabb észrevételeket.

Mitchell lemondott a szezon előestéjén, mert csalódott volt szerepének korlátozásával. Akkoriban azt javasolta, hogy az elnökkel, Daniel Levy-vel, a hírhedt kemény vonalú tárgyalóval küzdjen, aki gyakorlati szerepet játszik a játékosok felvételében.

A Mitchell értesítési ideje megakadályozta, hogy a menedzsmentbe való átállás.MK Dons, akit egyszer játszott, akart beszélni vele, miután októberben elválasztották a vállalatot Karl Robinson-val, de nem engedhették meg maguknak, hogy megvásárolják a szerződést a Spursnál.

A Tottenham hierarchiája boldog Mitchell figyelmeztetési ideje védelmet nyújt számukra, mivel nem akarják, hogy bárki nélkül maradjanak a Betclic online fogadási helyzetében. Feltételezzük, hogy miután megállapodtak egy kicseréléssel, tárgyalni fognak a kibocsátásról. Az időközben kíváncsi helyzetbe kerülnek abban, hogy kulcsfontosságú munkatársa legyen, aki már nem akar ott lenni. T hy hagyta, hogy támaszkodjon Mitchell professzionalizmusára.Pochettino azonban nem aggódik egy férfival, akit továbbra is barátként számít.

„Nem fog bennünket érinteni” – mondta Pochettino. „Munkája azért van, mert amikor lemondott, 16 hónapos értesítést kapott. Ugyanezt a munkát végez, mert Tottenham fizeti a fizetését. Nehéz megtalálni a helyettesítőt, és nehéz gyorsan mozogni. Mindig védjük klubunkat és érdekeinket. Nem csak [a] döntése, hogy aláírja [játékosok], akkor a Tottenhamé. De vele, vele vagy más személy nélkül, azt hiszem, mindig nehéz a játékosokat januárban aláírni. ”

Broomfield, aki a klub második varázslatában volt, a múlt héten lemondott a szerződés lejárta után, és meglepetésére nem kapott egy újat.Levy továbbra is Dave Webb-t látja el az elit potenciál azonosításának vezetőjeként, és Stuart Metcalf a teljesítményelemzés vezetőjeként – mindketten jelentést tesz Mitchellnek.

A klub felvételi meghajtója tavaly nyáron, amikor 70 millió fontot költöttek Victor Wanyama, Vincent Janssen, Moussa Sissoko és Georges-Kévin Nkoudou, az utóbbi három meggyőződésre került.Nkoudou, aki csatlakozott a Marseille-hez, nem kezdett el Premier League játékot.

Pochettino úgy hangzott, mint sok vezetői elődje a White Hart Lane-nál, amikor meghallotta, hogy „ha összehasonlítjuk Tottenham-et A Liverpool, a Manchester City, a Chelsea, az Arsenal és a Manchester United nehezen versenyezhet velük. ”

Beszélt arról, hogy a transzformációs piacon„ képzelő és kreatív ”kell, hogy legyen, mert az új erőforrás-elvezető stadion – A Spurs nem volt ugyanolyan pénzügyi befolyással, mint a versenytársaik. – Néha szükséged van arra, hogy kockáztasson – mondta Pochettino. – Néha nyersz, néha elveszíted. – Megkérdezték, vajon érezte-e, hogy nyert-e Nkoudou-val: „Látni fogjuk. Nem lehetünk vele tisztességtelenek, mert ma nehéz értékelni őt – mondani, hogy nem sikerült.Több időt kell adnunk neki. Most meg van rendezve, és meg kell építenie a bizalmát, és elkezdheti megmutatni a valódi minőségét. ”

A Hull City elleni házi játék előkészületeit szerdán este aláássa a Mousa Dembélé lábfeji sérülése. Érik Lamela (csípő) és Janssen (boka) maradnak – valószínűleg az új évig. Dembélé vasárnap a Manchester United-nél rúgta a lábát, és ismét szezonjának ritmusát idegesítette. Pochettino azt javasolta, hogy visszajön a vasárnapi otthoni meccsre Burnley ellen.

„Ugyanaz a láb, mint mindig” – mondta Pochettino. „Két vagy három évvel volt probléma – ez nem új probléma. Rosszul érzi magát a helyzet miatt, mert egy játékot játszik és némi problémát érez. Ő nem szabad, mint az utolsó szezonban, hogy játsszon, játsszon, játsszon.