Unibet ponovno je kralj UFC-a: pa kako će izgledati njegova vladavina?

Zapravo, McGregor je bio lagani omiljeni klađenje, unatoč lošem tricu u ožujku, da su mnogi stručnjaci, obožavatelji i borci odbili kao znak početka kraja. Osjećala se kao da nitko osim njegovih sunarodnjaka i suigrača ne vjeruje u njega ispred osvetoljubivog poraza protiv Nate Diaz u T-Mobile Areni. “Ovo je bio pakao važne borbe za mene, “McGregor je rekao nakon što je pobijedio na većinskoj odluci u UFC-u 202 koji je imao puno više od čak svoje serije s Diazom u jednoj pobjedi po komadu. Conor McGregor pobjeđuje Diaz u UFC 202 epu i poziva na rematch Read more

28-godišnja UFC superzvijezda s obzirom na težinu koju očito nije u najboljem svjetlu, otvarajući nekoliko mogućnosti za ono što slijedi – još jedan primjer onoga što McGregor može postići kada bude cool i izračunat.Poražavajući borca ​​koji je obično kampanje u laganom, ali utapio UFC featherweight champion na 170lbs u proljeće, McGregor učinio ono što Ronda Rousey nije pronašao hrabrosti učiniti jer je njezina kurac od Holly Holm od prije devet mjeseci: Unibet oporaviti od neugodnog gubitka kako bi povratio prijestolje kao UFC-ov vrhunac.

McGregor je postao njegova misija nakon što je obratio pažnju na ljude koji su uživali u njegovoj smrti, a sada se kralj vratio. “Sigurno je zapalila vatru pod mojim trbuhom”, rekao je. “Svaka me pojedinačna osoba sumnjala u mene. Svaki borac sumnjao je u to. Sumnjam me sada! ”

Veliki rizik. Velika nagrada. Veliko vrijeme. To je McGregor. Sada čekamo vidjeti kakav će monarh učiniti.On je zaradio to poštovanje da ide zajedno sa svojim statusom slavnih i rekord-setting paychecks.

Nakon što nije jamčio 1 milijuna dolara torbici tijekom više od dva desetljeća promicanja velikih novca periode, McGregor razbio je UFC barijera ranije ovaj godina. Nekoliko mjeseci kasnije, kako bi ga vratili u kavez s muškarcem koji ga je toliko poučavao o Unibet poniznosti u UFC 196, McGregorova se borbena naknada utrostručila. Facebook Twitter Pinterest Conor McGregor tijekom vikenda borio se s brutalnom borbom protiv Nate Diaz.Impresivna bi mogla biti činjenica da je Diaz zaradio 2 milijuna dolara za 25 minuta rada ovog vikenda nakon što je proveo karijeru trudeći se na tvrdi ugovor koji je imao Natjecao se za mnogo manje nego što je smatrao zasluženim. “Donio sam ovu igru ​​na drugu razinu”, rekao je McGregor. “Gledajte Nateovu torbicu večeras. Pogledajte Nateovu torbicu prvu borbu.Svatko je igra pojačala i pomogla sam to učiniti. “Iako je Diaz gurnuo na svoje načine povećanja svoje zarade, bila je to veza s McGregorom (” prečac “, koji ga je nazvao) koji ga je stavio u novom poreznom stupcu. McGregor je bio suprotan miru u vezi s njegovom vrijednošću, a dio njegovog genijalizma govori o financijskim informacijama na načine na koje UFC borac nikad nije imao, normaliziranjem novca i traženju statusa vrhunska sportska zvijezda trebala bi uživati. Sada se zvijezda atrakcija priprema za sljedeću fazu svoje karijere.Conor McGregor zamijenio je showmana kako bi borac pobijedio Nate Diaz McGregorova prva poslovna narudžba nakon poravnavanja serije s Diazom: “Ja” morao sam sjesti i vidjeti što komad tortu sada nude i vidjeti gdje idem odande. Postoji mnogo opcija.Neki ne bi mogli biti ovaj sport. ”

McGregor je nedavno donio filmsku ulogu koja je otišla umjesto britanskog UFC-a srednje klase Michael Bisping. Ako ih želi, više će biti uloga za uzimanje, iako je McGregor rekao u izgradnji Diazove remake da je borba ono što najviše voli.

“Mi zaslužujemo sve”, rekao je McGregor prije na Diazovu Unibet remake. “Idemo i stavljamo ga na liniju više nego bilo tko drugi na planeti i to je za vašu zabavu. Mi zaslužujemo svoje ime na svjetlima za sve što radimo ovdje. “On ne čeka niti da mu pruži ono što želi. McGregor sebe smatra stvoriteljem vlastitog sadržaja.Više od 6 milijuna prikaza njegove dnevne serijske serije, The MacLife, naraslo je organski, rekao je, a još je na putu. “Ja sam promocijska mašina, a ja samo početak”, rekao je. rekao je. “Danas smo tek zaista.”

Po ostvarenju onoga što je krenuo prema Diazu, McGregor je ponudio opomenu ludosti koja dolazi s sumnjom u njega. Koliko smo brzo zaboravili nakon što je završio dominantnu vladavinu Josea Aldo u samo 13 sekundi krajem prošle godine. McGregor se neprestano udaljava od govora o remakeu s Aldom, sugerirajući da je ispod njega temeljen na tome kako se to spustilo prvi put. Ipak, pritisak da se drugi put susreće Brazilac znatno se povećao nakon borbe od povratne veze na 170 kilograma.Aldo je rekao da bi volio upoznati McGregor u UFC-u 205 u Madison Square Gardenu u New Yorku. “Teško mi je da se uzbudim zbog toga, pogotovo nakon njegove posljednje izvedbe”, rekao je McGregor na brazilskom , koji je bio majstorski podijelio Frankie Edgar na UFC 200 kako bi osvojio privremeni naslov na 145 kilograma. “Nije otišao tamo i dobio ga kao da sam htio da ga dobije. Ja sam prvak u pernati. Privremeni prvak u pera je muškarac KO-a za 13 sekundi. Moram otkriti što je sljedeće. Upravo sada ne znam što je sljedeće. Postoji mnogo, mnogo stvari u cjevovod.Sjedi zbijeno. ”

Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je da pobjeda, gubljenje ili crtanje McGregorovog sljedećeg natjecanja bit će na pernati, gdje je dužan obraniti pojas po prvi put ili ga vratiti bez postavljanja pitanja.

“Ne mislim da će to učiniti”, rekao je McGregor. “Mislim, kako to mogu učiniti? Ako žele dati pojas momku koji ću KO-u za 13 sekundi i pokopati tu podjelu u čašama ili stvarima za borbu, to je ono što će učiniti, mislim da ćemo vidjeti. Kako to mogu učiniti? Što bi to učinilo podjelu ako je momak KO-a za 13 sekundi ujednaceni prvak?

Svaki borac koji se sastaje s McGregorom iz ovog trenutka, upoznat će ovo iskustvo.Diazov profil pucao je kroz krov u svjetlu svoje pobjede u ožujku, a on se priprema za trilogiju kad god se McGregor i UFC slažu da će to napraviti. McGregor je rekao da bi to želio da se održi na 155 kilograma, a Diaz će rado otići na odmor i pričekati borbu prije nego što se ponovno približi Octagonu. “Kad se opet borim s Natom, to će biti moje uvjete “, rekao je. “Došao sam do welterweighta. Ovaj put nisam napravio odredbe. Moramo mnogo razgovarati. Ali sad sam u lijepoj, lijepoj poziciji. I to je izgrađeno napornim radom i ja ću kapitalizirati na tome. “